dimecres, 8 de maig del 2013

Ja tenim data límit!

Estimat blog:

Avui ha tocat monitors i visita amb el ginecòleg.

Amb els monitors tot ha sortit bé, però això d'estar-me de panxa enlaire tanta estona (doble de nens = doble de temps) ha sigut horrible. Quin mal d'esquena, mare meva!!! No sabia com posar-me!!!

La visita també ha anat bé. El Nil ja fa 2600 i la Laia 2300! Ha insistit que això d'endevinar el pes amb les ecos té un marge d'error del 20%, per tant, diríem que fan entre 2 i 3 kg... ja ens ho trobarem quan neixin, hehehe.

Jo ja estic 1 dit dilatada! Això vol dir que ja ho tenim aquí... De moment, tenim visita pel dimecres que ve, i si no surten abans per voluntat pròpia, el divendres de la setmana que ve, el dia 17 (el dia que faig les 38 setmanes), els faran sortir. Aix, quins nervis!!!!!!

Ara ja sí que ho hem de tenir tot a punt. Ja teníem les bosses preparades, però ja les posarem al maleter del cotxe i, au, a esperar...

Comença el compte enrere: 9 dies!

4 comentaris:

Sança ha dit...

Ja els tens a tocar! Enhorabona! I ja estàs començant a dilatar: això és bon senyal! :)

Trobo que et fan un seguiment molt exhaustiu. És perquè vas ámb mútua, perquè és bessonada o per totes dues coses alhora?

martachka ha dit...

Sí, ja queda poquíssim!!!!!!!!

Doncs, suposo que això del seguiment exhaustiu és una combinació de tot plegat. Com que és un embaràs d'alt risc ja em van dir des del principi que les visites serien més sovint que en un embaràs normal. Però tampoc no sé quina mena de seguiment fan en un embaràs normal per mútua i quina diferència hi ha amb el seguiment que et puguin fer a la SS. Jo he tingut visites cada 4 setmanes fins ara al final, que han sigut 3 setmanes, 2 setmanes i ara cada setmana. Sempre visita amb el ginecòleg (no he vist cap llevadora) i ecografies a totes les visites.

La veritat és que estic molt contenta amb el ginecòleg aquest. La meva ginecòloga no atén parts, i em va dir que en un embaràs normal, em portaria ella fins als 6 mesos i després em derivaria al ginecòleg que portaria el part, però com que era un embaràs d'alt risc, em derivava des del principi. O sigui que em va recomanar aquest home i em va dir que si no hi tenia bon "feeling" que l'avisés, que me'n recomanaria un altre. Però des del primer dia em va agradar molt.

Sança ha dit...

Com ho tenim, això? Ja tenim les baldufetes aquí o es faran esperar fins divendres? ;)

martachka ha dit...

Es van fer esperar fins divendres...