dimarts, 6 d’abril del 2010

Mmmmmm!!!!

Estimat bloc:

Feia dies que volíem provar de fer sushi nosaltres mateixos... un dia vam comprar un paquet d'aquests que ve tot mig preparat i va quedar bé, però volíem provar de fer sushi de debò... així que divendres passat, ens ho vam currar... dues hores i mitja a la cuina.

La gràcia està que amb les mides dels ingredients que teníem, no sabíem que podríem fer tants makis i nigiris... va sortir prou sushi per dinar i per sopar!! I era boníssim!!!!!!!!

Mireu que bé que va quedar:




Si algú té curiositat, vam fer servir com a guia un vídeo del youtube, que és una adaptació casolana per fer sushi, i aquest llibre, que està molt bé.

Pels que no us agradi el peix cru, sapigueu que l'únic peix cru que hi ha és la tonyina, la resta és salmó fumat, els llagostins són cuits, els palets de cranc i la truita, òbviament també, i les verdures, bé, es mengen crues, així que no teniu excusa! ;)

Apa, bon profit!

2 comentaris:

Grigri ha dit...

nenaaaaaa però quina passadaaaaaaaa!!!!! m'has fet venir gana eh!!! i que consti que jo no he menjat mai menjar japonès... sempre per la típica por a que no m'agradi el peix cru... però el què veu fer vosaltres té una pinta increïble!!!

quan quedem per anar a fer un pernilet i unes braves wapíssima???
busca una data va!

martachka ha dit...

Pernilet i braves... mmmmm... Sona genial. Hauria de ser el mes que ve, que aquest mes fa dies que m'he passat de despeses!! :(