divendres, 17 d’octubre del 2008

Concert d'Amy McDonald

Estimat bloc:

Avui tinc molta son, i és que ahir vam anar al concert de l'Amy McDonald a la Faktoria d'Arts d'aquí Terrassa. Que xulo que va ser el concert!! Evidentment, no va ser un macroconcert, però hi havia molta gent (feia dies que s'havien exhaurit les entrades) i tothom se sabia les cançons, cantava i picava de mans...

A més, la tia té una veu molt forta, té una energia increïble! Vint anyets que té la nena, i déu n'hi do!

Gràcies a la Isabel, que em va dir que hi havia el concert, vaig descobrir qui era aquesta Amy McDonald... vaig començar-la a escoltar, i sona molt bé... i la prova de foc dels cantants, el directe, totalment superada!

Des del concert del Jean Michel Jarre al Liceu (al febrer em sembla) que no havia anat a cap altre concert, i clar, Jarre + Liceu... No es pot ni comparar amb Amy McDonald + Faktoria d'Arts. Com deia aquell, ni millor ni pitjor, diferent.

Res, això que deia, que avui tinc son, i a més, porto la marca del segell de la disco a la mà com els adolescents, que no es renten la mà perquè tothom vegi que han sortit de marxa... però en el meu cas és que directament no se'n va... hehehe Hauré de fregar més fort!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Frega, frega, que a mi al final m'ha acabat marxant...
El concert, genial!
I a més hem descobert que nosaltres dues aplaudim amb la mà esquerra, al revés que la resta de gent, es veu... :-D
Petonets i bon cap de setmana!
Isabel

Anònim ha dit...

Caram caram, quina vida més agitada que portes Martachka. Ja et queda temps per entrenar per la nostra cursa?? jejejejejeje