dimecres, 3 de setembre del 2008

He vist la llum...

Estimat bloc:

Avui, després de gairebé 2 anys de viure el pis, i 3 anys després d'haver-lo comprat, he trobat la solució a un dels grans maldecaps que m'ha donat el pis: el rentaplats.

Des del principi vaig tenir molt clar que la cuina era massa petita per encabir-hi un rentaplats... ni dels de 45cm d'ample... per fer-ho havia de fer reformes a la cuina i no hi estava disposada. I la gent venia a casa i intentava buscar un lloc on posar el rentaplats:

- Aquí darrera la porta no hi cap?
- Sí, però s'hauria de fer tota la instal·lació d'aigua...
- I aquí on hi ha la taula plegable?
- Faria nosa per passar i traspassar... i hauríem de treure la taula que ens va molt bé...
- I un d'aquells petits petits a sota la caldera?
- Només tenim 25cm sota la caldera... no hi cap...
- I sobre el marbre?
- Ens quedem sense marbre...
- I...
- Res, que no hi cap!

I quan ja tenia assumit que hauríem de fregar plats fins que ens poguéssim permetre canviar-nos de pis, resulta que avui, no sé ben bé com, he tingut un moment d'inspiració. La solució no és gaire complicada!

Es tracta de posar el rentavaixella (un d'aquests mini, que només hi caben 4 plats, que hi ha gent que els posa sobre el marbre) dins de l'armari de sota la pica, on ara hi ha les paelles i les olles. Allà ja hi passa la instal·lació de l'aigua, o sigui que només s'hauria d'adaptar per posar-hi el rentaplats (no crec que sigui massa complicat). S'hi ha de fer arribar un endoll, cosa que es pot aprofitar per fer quan canviem el forn (esperem que sigui aquest any), així no hi hauria d'haver cables a la vista, ni caldria aixecar rajoles...

I us direu, i les paelles i les olles què? Doncs, res, es recol·loca el cubell de les escombraries, es posa mirant cap a la porta, i a sota del microones, a darrera la porta, s'hi fa un armari i s'hi col·loquen les paelles, les olles i les cassoles i tot solucionat :)

Jo ho veig molt clar... Espero que realment sigui així de fàcil!!

Ara toca estalviar per: 1) canviar el forn + fogons i 2) comprar un mini-rentaplats!!!!

Oh, quines ganes! Em sembla que ja tenim regal de reis... :)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats!!!
1)pel bloc.
2)per la brillant idea del rentaplats.
3)per les vacances que t'has regalat.

espero seguir-te llegint.

hem de parlar: com tindriem una cursa de la dona aquest any? era a principis d'octubre si no ho canvien aquest any... ves-hi pensant...


patunitus

Anònim ha dit...

Gràcies, guapa!

Cursa de la dona? Mmmm... Interessant... A veure si aconsegueixo sortir a córrer uns quants dies a un ritme decent i m'ho penso... :)