dimarts, 19 d’agost del 2008

Post-vacances...

Estimat bloc:

Oh, sí, ja s'han acabat les vacances... tant que van costar d'arribar i tant de pressa que s'han acabat! La veritat és que aquest any no em puc pas queixar, que hem fet unes vacances súper xules!!! 4 dies a Londres i 2 setmanes senceres a Escòcia :)

Després del ritme estressant de contra-rellotge de les setmanes abans de marxar de vacances, els 4 dies de Londres van ser absolutament esgotadors. Vam sortir cansats de casa i a Londres vam acabar destrossats, tant que l'últim dia vam acabar tornant a l'hotel a les 2 del migdia per fer una migdiada de 3 hores i agafar una mica d'energia per les 2 setmanes a Escòcia que ens esperaven!

Escòcia... què puc dir d'Escòcia? Fuà! Uau! Mmmm! Pffff! Genial! Mira que a mi m'agrada la caloreta, i el sol... i que allà no vam passar dels 18 graus i la temperatura mitjana durant el dia era de 14-15ºC (encara que fes sol) i ens va ploure gairebé cada dia... Però és que tenen llocs taaaan genials que t'hi quedaries hores i hores mirant el paisatge...

Llocs memorables:

Vall de Glencoe

Castell d'Eilean Donan (Els Immortals!)

The Quiraing (Isle of Skye)

Skara Brae (Orkney Islands)

Ring of Brodgar (Orkney Islands)

Stacks of Duncansby

A més d'aquests llocs absolutament magnífics, vam estar a llocs senzillament preciosos... de vegades passaves en cotxe per un lloc i des d'allà hi havia una vista impressionant per fer una foto, però cap lloc per parar el cotxe :( Així que el millor que podeu fer és anar vosaltres mateixos a Escòcia i veure aquella meravella de país amb els vostres propis ulls. No us en penedireu!

I per acabar, no puc explicar tot el viatge perquè seria llarguíssim, així que us poso només algunes fotos per fer-vos enveja i fer-vos venir ganes d'anar-hi.

Primer Londres:

El Big Ben i les Houses of Parliament vistes des del London Eye

El London Eye de nit

Després l'escapada a Salisbury i Stonehenge:

Stonehenge


I, ara sí, Escòcia:

Kilt Rock (Isle of Skye)

L'última ullada de sol des de l'habitació del B&B de Kinlochbervie

Smoo Cave

Un os de balena, un monument als pescadors (Orkney Islands, prop del Brough of Birsay)
Una foto bonica... no recordo d'on és...

Què? Oi que vénen ganes d'anar-hi? Jo hi tornaria ara mateix... :)