divendres, 16 d’agost del 2013

Com passa el temps!

Els germans es comencen a descobrir
Estimat blog:

Demà les baldufetes ja fan 3 mesos! Mare de déu que de pressa que passa el temps!!

No tinc massa temps per a fer res que no sigui estar per ells, però feliç de fer-ho. El que més greu em sap és que arribarà l'hora de tornar a treballar que no me n'adonaré i ells encara seran molt petits... Aix, qui fos milionari per poder dedicar-se en exclusiva als petitons!

Faig un resum molt resumit:

  • Són les baldufetes més reboniques del món (això ho tenia clar des del primer dia).
  • Donen feina, sí, però com que el papi de moment treballa des de casa, és tot molt més portable. I no ens podem pas queixar, que els nens ens han sortit de bona raça i ja dormien les 8 hores a la nit abans de fer els 2 mesos!
  • Estan sans i bons, mengen (a la Laia li costa més, però menja), dormen i creixen, que ara mateix és la seva feina.
  • Se'ls veu feliços, riuen molt i xerren pels descosits! Hauríeu de veure amb quina dolçor parla la Laia quan es dirigeix al Nil... és taaaaaaaaaaaaaan mona!!! I el Nil es fa més l'interessant, però és un "mimosín" i molt observador!
  • La nostra vida ha canviat per complet, però no tornaria enrere per res del món.
Plego que em reclamen!

5 comentaris:

Sança ha dit...

Hola! Fa dies q volia passar per aquí, però no he trobag el moment...
Veig que tot va rebé i que a hores d'ara ja deus estar treballant i cuidant les teves baldufetes alhora.
Jo he estat molt ocupada aquests últims mesos: li he estzt donant el pit a l'Arnau fins gairebé els 6 mesos, però com que és un bon menjador, doncs no donava l'abast.
Ara, el dormir, això són figues d' un altre paner. Dormir dormim poqueta estona seguida. al principi cada 2-4 hores. Al julil vam fer un rècord de 7 hores seguides durant 3 setmanes, però des de llavors la cosa a empitjorat i ara estem desvetllant-nos gairebé cada hora. Esgotador i algun dia amb els ànims per terra! Snif,snif...
Però bé: diuen que qui dia passa any empeny, no?
Espero que et vagi tot genial i que les teves baldufetes creixin sanes i fortes!
Una abraçada ben forta!

martachka ha dit...

Ja t'entenc, amb les criatures es perd de pressa la noció del temps, i les hores i els dies passen volant!

Buf, això del dormir poc és molt dur. Quan vam passar de fer preses cada 3 hores a fer-les cada 4, ja ens va semblar que la cosa millorava, però val a dir que hem estat de sort! I creuem els dits... ja fa mesos que dormim tota la nit seguida. Encara fem la presa de les 12 de la nit, que tinc unes ganes d'eliminar-la!!! Però el metge diu que no, que han de menjar 5 cops al dia... Doncs, res, a les 12 els despertem (que pobrets estan morts de son i hi ha dies que gairebé no mengen), bibi i a continuar dormint, fins a les 8. De vegades a les 7-7.30 ja es desperten, però molts dies si els poses la pipa continuen dormint :)

Espero que el teu no doni guerra a la nit gaire temps més i que puguis dormir ben aviat!!!

Una abraçada!!

Sança ha dit...

Com va la cosa? Com tenim els petitons?

martachka ha dit...

Molt bé! Molt atrafegats tots plegats...

Ara veig que vaig escriure l'últim post a l'agost! Com passa el temps! Deia que els nens havien fet 3 mesos... i aquest divendres ja en faran 8! A veure si trobo una estona per escriure i explico una mica com va tot...

Tu com vas amb el teu petit?

Sança ha dit...

Hola!,

El petitó està molt bé: menja bé i sempre està content.

Ara però, no estem gaire bé... Estem passant una època una mica difícil: li estan sortint les dents de dalt i està molt neguitós. Així que, si ja no dormíem gaire bé (la millor nit és despertar-se només quatre cops!), ara dormim fatal i estem destrossats. I això la parella ho pateix... A veure com ens en sortim!