dijous, 28 de juliol del 2011

Ommmmmm

Estimat bloc:

Ja sabeu que sempre dic que tinc molta feina, que vaig de bòlit tot el dia... Doncs, he pres una decisió: prendre'm les coses amb més calma.

Va arribar un punt que tenir tanta feina, voler fer tantes coses alhora començava a afectar la qualitat de la feina, i no cal que us expliqui com en pot arribar a ser de contraproduent això, especialment quan treballes per compte propi.

Treballar molt em serveix per facturar molt, però no estic segura fins a quin punt els diners compensen tot l'estrès i cansament que acumulo dia rere dia. Així que l'objectiu ara és buscar clients dels que estan disposats a pagar una tarifa que em permeti treballar amb més tranquil·litat (ja sé que no em faré rica), que em permeti no haver de treballar més de 10 hores al dia només per pagar factures, que valorin la feina que faig... que n'hi ha. Costen de trobar, costen de guanyar i mantenir, però n'hi ha.



Vull poder gaudir de la meva feina. Vull poder oferir als meus clients la qualitat de servei que es mereixen i per la qual em paguen. Vull poder dedicar temps a ampliar la meva formació, a llegir, a passejar, a no anar sempre rebentada... Allò que se'n diu "guanyar qualitat de vida". No dic que vulgui viure sense treballar, tant de bo!! Ja sé que he de treballar, que quan treballes per compte propi o hi poses el coll o no te'n surts, però estic convençuda que hi ha una estratègia millor que la que he aplicat fins ara, que és dir que sí a tot... Ara es tracta d'aprendre a ser més selectiva ;)

No és un propòsit d'any nou, però fa dies que l'hauria d'haver fet. Els propòsits s'han de fer quan estàs disposat a complir-los, fer-los només perquè és 1 de gener o 1 de setembre no serveix per a res si no tens ganes realment de canviar.

Així que res. Ja us explicaré si me'n surto.

4 comentaris:

Grigri ha dit...

des de que et conec diria que sempre aconsegueixes el que et proposes... ànims!!! i sobretot inspira-expira-inspira.... ommmmmmmmmmmm....

martachka ha dit...

Hehehe, tant de bo!! Resulta que mentre em feia els bons propòsits de viure més tranquil·la, vaig començar a acceptar feines per aquesta setmana (totes ben pagades, que era una part del propòsit) sense recordar que ja tenia 3 dies compromesos amb un client per fer una correcció força llarga!! Resultat: ahir vaig treballar 14 hores i avui vaig pel mateix camí, demà també, dijous segurament també... No tinc remei... Això, sí, jo vaig inspirant i expirant...

Roser ha dit...

Hola Marta! M'ha encantat el teu blog, ja passaré més sovint! :)

martachka ha dit...

Gràcies, guapa! Passa quan vulguis... ;)