dimarts, 21 de desembre del 2010

La llista està buida!!

Estimat bloc:

Avui, per primera vegada des que em vaig comprar el programa de gestió de projectes de traducció ara fa 1 any (vaig començar-lo a fer servir l'1 de gener), he aconseguit deixar la llista de projectes pendents buida! He enviat tots els projectes, i com que la gent veig que té el cap més ficat en els torrons que en les traduccions, per fi s'han oblidat una miqueta de mi :)

Resumint, encara no són les 4, i ja he acabat la jornada laboral, i si tot va bé, demà no tindré feina, i com que dijous i divendres ja m'havia agafat festa, amb una mica de sort no m'hi torno a posar fins dilluns!!!

T'imagines?? Oh, que bé!!!

Apa, que passeu unes Bones Festes!!!

4 comentaris:

Grigri ha dit...

sí m'ho imagino sí.. jo avui he sortit a les 20h, he fet una jornada de 12 hores amb una horeta de descans per dinar (que enlloc de dinar ha servit per anar a buscar regals de nadal...pffff), però fins dilluns no hi torno... OLE OLE OLE OLEEEEEEEEEEE!!

martachka ha dit...

Espero que hagis aprofitat bé aquests dies de festa!!!!

Maria ha dit...

eeei, i quin programa és?

Espero que anés bé el viatge de Roma... jo me n'hi aniria avui mateix!!!!

martachka ha dit...

És el Translation Office 3000 (TO3000). És fàcil i ràpid de fer anar, et deixa fer factures i portar una miqueta el control dels clients... Al seu web te'n pots baixar una demo gratuïta per 30 dies si el vols provar.

Sííííí, Roma va anar genial... mira les fotos aquí.