dilluns, 11 de gener de 2010

Dots culinàries

Estimat bloc:

Ahir, diumenge, va venir tota la family a dinar, per celebrar el meu aniversari (34!!). Evidentment, això volia dir que dissabte tocava fer dissabte, i a més, anar a comprar tot el que feia falta per al menú de l'endemà. Havíem de comprar de tot, perquè la nevera era ben buida.

El menú era aquest:

Entrants:
Montadito de formatge de cabra amb sobrassada
Montadito de brie amb melmelada de tomàquet
Montadito de surimi
Montadito de xistorra amb ou ferrat de guatlla
Truita de carbassó
Truita de patates i ceba

Segon:
Pollastre sencer al forn amb poma i prunes

Postres:
Mousse de llimona (de pastisseria, això no ho vaig fer jo)

Normalment, no acostumo a fer experiments quan tinc convidats, però ahir, em vaig arriscar. No havia fet mai pollastre sencer, però no podia ser massa diferent dels picantons -que de fet són pollastres "mini"-, que ja n'he fet més d'una vegada. Només canvia la mida, però per por que em quedés poc cuit el vaig posar al forn a les 11 del matí... Tenint en compte que la gent va arribar a quarts de 3, va estar-se 4 hores al forn... no va quedar cru, no!! La meva tia, que menja com un pollet, es va cruspir tot un quart de pollastre!! Em sembla que no l'havia vista mai menjar tant... O feia una setmana que no menjava, o realment el pollastre era bo.

Estic contenta que em sortís bé, perquè quan vaig veure aquells pollastre tan immensos, que el més petit que tenien pesava 2kg, em pensava que no me'n sortiria. I mira que va ser fàcil, eh!

I els montaditos... que quedava la mar de bé, la safata amb tots els pintxos allà ben posadets... és feina, però no és complicat :)

Ja puc començar a pensar el menú per al meu proper experiment culinari... S'admeten idees i suggeriments!!