divendres, 24 de juliol de 2009

Obres... disculpeu les molèsties?

Estimat bloc:

Fa poc parlava amb algú que quan aquest ordinador que tinc ara mori, em compraré un portàtil, i em van preguntar si realment el necessitava. La veritat és que la majoria de vegades treballo a casa, i ja em va bé tenir un sobretaula, però hi ha dies que canviaries de lloc, i clar, no et toca més remei que quedar-te on ets.

El dia que em vaig quedar sense internet, m'hauria anat molt bé un portàtil, per anar-me'n a la biblioteca d'aquí al costat a treballar amb el Wi-Fi.

I aquesta setmana també m'hauria anat bé el portàtil, per fugir del soroll. Dilluns van començar les obres al bloc d'aquí darrera per instal·lar-hi un ascensor exterior d'aquests... Quin xivarri!!! Quan no era el percutor per treure rajoles, era la serra per tallar ferros o la serra i el percutor alhora... Avui, els de l'ascensor continuen fent soroll... però no és res comparat amb el soroll que fan un altre grup d'obres que estan aixecant la vorera del costat de casa, amb una mini-excavadora, que a més de xivarri fa que tremoli tot el terra! I sentir els dos grups d'obres alhora (percutor, serra i mini-excavadora) és letal de necessitat. És per embogir! Acabo cada dia amb un mal de cap immens del soroll constant...

Mira que vivim en un barri tranquil, eh! Doncs, res, aquesta setmana de tranquil·litat res de res. Cada dia de 8 del matí a 6 de la tarda, soroll de fons. I clar, d'1 a 2, que és quan ells dinen, el dilema és: aprofito per treballar amb tranquil·litat o bé aprofito per dinar i descansar una mica sense soroll de fons?

Esperem que el cap de setmana tant els uns com els altres facin festa...

Però està decidit, el proper ordinador serà un portàtil!!