dimecres, 8 de juliol del 2009

Feedback

Estimat bloc:

Ahir, parlant amb una clienta relativament nova, em va dir que quan van veure la primera feina que vaig fer per a ells en van quedar molt contents, que era perfecta, i que fins i tot el seu client els va trucar per dir que la traducció estava molt bé. :) Això, per a mi, "es un motivo de honda satisfacción"... hehehe

Ja sabem que la feina s'ha de fer bé, però s'agraeix que un client et feliciti, i que et digui que n'està content, i que compta amb tu. De vegades, sembla que només t'enviïn comentaris sobre la feina feta quan fas alguna cosa malament.

La veritat és que m'agrada rebre comentaris sobre la feina que faig. Els comentaris positius em donen ànims per continuar esforçant-me a fer la feina ben feta, i els negatius, acostumen a ser constructius i m'ajuden a aprendre dels errors i a no cagar-la una altra vegada. Hi ha gent que té més mà esquerra a l'hora de fer-te comentaris negatius, i n'hi ha que tenen molt mala llet, però sempre, sempre, intento aprendre'n alguna cosa, i intento que els comentaris negatius no em desanimin, sinó que em motivin, i no sempre és fàcil.

Després, també hi ha el client que quan t'equivoques, en lloc de dir-te "ep, que això no és", no et diu res. I tu, tan contenta amb la feina feta, convençuda que està bé, quan potser has ficat la pota fins a les celles... I estàs fent un ridícul espantós.

Gràcies a aquest feedback, des que vaig decidir montar el meu propi negoci, he après molt, moltíssim! Però sé que encara em queda molt per aprendre... De fet, sempre es poden aprendre coses noves, no?

5 comentaris:

Anna (Arnau) ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Grigri ha dit...

és fantàstic que et donin aquest tipus de felicitacions, ajuda a superar-se, com tu dius... molt propi de tu això de superar-se contínuament!!!

jo també penso que ets molt bona en la teva feina..

martachka ha dit...

Gràcies, wapi :)

De fet, sempre he sigut així... Ve amb el caràcter, suposo. Jo crec que la idea seria arribar a ser la millor en alguna cosa... M'encantaria! De moment, estic buscant quina cosa podria ser... Hehe

Grigri ha dit...

crec que ens passem la vida buscant aquesta fita però no arriba mai.. millor disfruta del viatge no sigui que tant buscar tant buscar et perdis alguns bons moments!!

apa, estic filosòfica ara.. és que acabo de sortir a córrer 22 minuts i estic feta kaldo, la neurona no dóna per més...

martachka ha dit...

Jo el que busco és una cosa que no costi gaire... per això continuo buscant... perquè per ser el millor en alguna cosa t'ho has de currar molt, i jo, ara mateix, no tinc gaire temps per dedicar-m'hi ;) hehehe