dimecres, 13 de febrer del 2013

I la panxa va creixent...

Estimat bloc:

Avui tocava visita al metge per veure les nostres baldufetes... Resulta que les baldufetes estan una mica desorganitzades i no hem pogut veure massa res.

Les altres vegades estaven tots dos de través, horitzontals, primer tots dos amb el cap a una banda, després un amb el cap a una banda i l'altre a l'altra... Avui no, avui tenim el Nil cap per avall al mig de la panxa, i la Laia en posició horitzontal... Fan com una T. Clar, veies la cara d'un i al costat hi havia la cama o el braç de l'altre... Ha sigut una eco ràpida i un xic caòtica. Sort que el metge sap què està mirant, perquè jo no he vist pas res de res. Hem sentit els cors, que continuen bategant fort i bé, que és el que interessa.

La mami es troba la mar de bé, tot i que ara m'hauré de fer la corba del sucre, però res, paciència, ja ens ho vèiem a venir... Al primer trimestre ja va sortir la prova del sucre molt justa, i ara ha sortit alterada. A veure què surt la setmana que ve... De moment, per a la prova de dimecres m'he de preparar fent una dieta hipercalòrica durant tres dies, que em fan menjar com una vaca, però no puc inflar-me de menjar pizza, no... He de fer la dieta que m'han donat els del laboratori per preparar la prova... Que no em passi res... No sé vosaltres, però jo per dinar, no sóc capaç de cruspir-me 50g d'arròs o llegums + 150g de carn + 100g de patates fregides + una amanida d'enciam i tomàquet + 200g de fruita + 50g de pa... I per sopar, 200g de patata + 200g de verdura + 200g de peix + 200g de fruita (ja sumen 800g!) + 50g de pa... I a més hi ha l'esmorzar i el berenar!!

Hauré de començar a sopar a les 7 de la tarda, si no 1) no tindré temps d'acabar-m'ho tot abans d'anar a dormir i 2) si aconsegueixo acabar-m'ho, jo amb l'estómac tan ple no puc dormir...

M'he de fotre com el quico durant 3 dies, per anar a l'anàlisi en dejú, rebre un "xute" de glucosa i punxar-me quatre vegades en un matí... Santa paciència :)

Ja us explicaré com han anat els 3 dies de dieta hipercalòrica...

5 comentaris:

Sança ha dit...

Ostres, noia, quin fart de menjar! Jo no sé si podria...

Això del sucre és la prova d'O'Sullivan? Aquella del xaropet de taronja o llimona?

martachka ha dit...

Sí, sí, és l'O'Sullivan. Ara acabo de tornar de fer-me la corba. És el mateix, però en lloc del xaropet de 50, et donen el de 100 (el doble de glucosa en un xaropet més espès i viscós), et punxen abans de prendre-te'l, i després, al cap de 1, 2 i 3 hores: 4 punxadetes. I 3 hores esperant allà sense fer res... Sort que hi havia una altra noia que també es feia la prova i hem estat xerrant tota l'estona (de panxolines i canalla, evidentment) i han passat les 3 hores força de pressa :)

Sança ha dit...

Oh, quin calvari! La que em fan a mi és d'una horeta, i només em punxen al final. Amb una revisteta o un llibre en tinc prou, però, esclar, tres hores...
Espero que vagi bé el resultat!

martachka ha dit...

Sí, la d'una horeta és l'O'Sullivan. Ja me la van fer, però va sortir alta, i per això he hagut de fer la de 3 hores, la corba de la glucèmia... Si el resultat de la corba també surt alt vol dir que tinc diabetis gestacional, i hauré de fer dieta estricta i exercici per compensar, tot controlat per l'endocrinòleg. Si surt bé, és que tot està en ordre. Dimarts que ve tindré els resultats... Creuem els dits!

Sança ha dit...

Sort!