dijous, 13 de desembre del 2012

Perfecte!

Estimat bloc:

Ahir teníem hora al metge perquè ens ensenyés un altre cop les nostres mongetetes, que ja no són mongetetes, que ja tenen ben bé la mida d'una taronja i que ja tenen forma de personeta, amb tot el que han de tenir... i quan vull dir tot, vull dir tot, perquè ja ens han dit què són: nen i nena! Tenim la parelleta!!

Estem molt contents i tenim tota la família revolucionada amb la notícia.

Ostres, és que d'això se'n diu fer les coses bé: ens hi hem posat tard, que ja tenim una edat, però, coi, ja que ens hi posàvem vam dir, "saps què? fem-ho bé" i mira, ens ha sortit perfecte :)

5 comentaris:

Sança ha dit...

Ostres, enhorabona! La parelleta!

Quina coincidència, per això! Nosaltres també hi vam anar ahir!!!! I ens van dir que és un nen!

Per cert, la bessonada que dueu és a la mateixa bossa o estan separadets? Ja teniu noms preparats, perquè naltros no ens acabem d'aclarir...

Sança ha dit...

Per cert, he obert un bloc nou al Wordpress (http://elmeucigronet.wordpress.com/) en què parlo del meu cigronet. Ho dic perquè faig safareig de tot el que ens passa.

martachka ha dit...

Ostres, sí, quina coincidència!

Sí!!! Els noms fa temps que els tenim pensats!! En teníem 2 de nena i 2 de nen, per si de cas, però de cada un n'hi havia un que ens agradava més que l'altre, així que encara ha anat més bé, perquè hem pogut triar els noms que més ens agradaven: Laia i Nil :)

Ara mateix entro al teu bloc nou i fem safareig ;)

Sança ha dit...

Oh, Laia i Nil són molt macos! A mi m'agraden Gael, Jofre, Biel o Marcel, però no sé si hi haurà consens... Ja t'explicaré.

martachka ha dit...

Ostres, Jofre m'ha agradat sempre molt. I Biel també és molt bonic, i ara està bastant de moda. Marcel i Gael no són tan sentits i em sonen més estranys... Jo sens dubte em quedaria amb Jofre, però ja t'entenc... això del consens és complicat, de vegades... Nosaltres vam acabar asseient-nos amb el calendari de paret a la falda i anar passant pàgines... Fins que vam arribar a Nil (al setembre) en vam descartar moltíssims! hehehe