dimarts, 2 de novembre del 2010

Baobab Planet

Estimat bloc:

Per fi ha sortit online el joc que estan desenvolupant a l'empresa on treballa la meva parella: Baobab Planet.

Es tracta d'un joc educatiu, una mena de món virtual, per a canalla d'entre 6 i 12 anys. La història, molt resumida, és un planeta que és un arbre, un Baobab, però com que és molt delicat, només hi poden viure nens, que han de construir la seva casa a l'arbre. Els punts que aconsegueixen amb cada joc poden canviar-los per objectes per decorar i millorar el seu personatge i la casa de l'arbre.

La idea és que amb un joc (o una sèrie de minijocs) en què la criatura s'ho passa bé, aprengui i desenvolupi o millori certes habilitats, i alhora, els pares puguin veure l'evolució del nano durant el joc. Pot veure a quins jocs ha jugat, quins jocs li van més bé, quins més malament i, per tant, quins són els seus punts forts i quins són els punts que cal millorar. Això és gratuït.

Hi ha una part del joc que serà de pagament (em penso que encara no ha sortit) i que permetrà que els pares posin "missions" als seus fills. Per exemple, si un dels punts que li cal millorar és l'atenció, podem dir-li que si compleix la missió, que consisteix a jugar a uns jocs determinats (que serviran per millorar l'atenció), aconseguirà punts extres.

Així, molt per sobre, aquesta és la idea del joc. Jo ho trobo una idea molt bona. He vist el joc i el trobo divertit i original. Com us podeu imaginar, darrera del desenvolupament hi ha un equip de psicòlegs i pedagogs, a part dels programadors, dissenyadors i il·lustradors.

Si teniu canalla, apunteu-vos-hi i ja em direu què us sembla el joc, i si us agrada, expliqueu-ho a tothom!!

2 comentaris:

Grigri ha dit...

prenc nota, no ens sobra el temps però veurem què podem fer...

martachka ha dit...

Tu mentrestant, parla'n amb les mames de l'escola dels teus nens... a veure si algú més hi s'hi enganxa. Ja em diràs si quan ho proveu el joc triomfa o no triomfa ;)