dimarts, 19 de maig del 2009

Un llibre molt recomenable

Estimat bloc:

Avui escriuria sobre altres coses que m'ocupen la ment, però com que serien coses molt llargues d'explicar, i no són precisament gaire alegres, he decidit passar-ne i escriure sobre l'últim llibre que m'he llegit: Converses amb Xavier Sala i Martín de Jordi Graupera.

És un llibre que resumeix una sèrie d'entrevistes que el periodista Jordi Graupera va fer-li a en Sala i Martín l'any 2006. Aquest home té respostes per a tot. A més, totes les respostes que dóna, són tan raonades, són tan lògiques, que no et toca més remei que donar-li la raó la majoria de vegades. Sempre aporta dades que donen suport a les seves opinions. És implacable!

A mi m'ha agradat molt. Està molt bé veure la visió que té del món, opina de tot, del Barça, dels Estats Units, d'Espanya i Catalunya, de la situació de l'Àfrica, de l'evolució de la Xina, de la pena de mort, del capitalisme, del comunisme, de la moda... Si us el llegiu, fixeu-vos en el capítol que parla de la situació econòmica d'Espanya (any 2006), dels punts febles que hi troba, i analitzeu una mica la situació econòmica actual... Entendreu moltes coses. És un crack!

Si us agrada en Xavier Sala i Martín, us recomano molt el llibre. I si no us agrada, doncs, també us el recomano.

És una llàstima que l'edició estigui taaaaaaaan plena de faltes. Els que ens guanyem la vida amb això, se'ns posen els pèls de punta quan veiem la quantitat que n'hi ha.

2 comentaris:

Jordi Graupera ha dit...

Benvolgut,

gràcies per llegir i comentar el llibre. No sé quina edició tens del llibre, però després d'unes primeres edicions amb errades -que, com pots comprendre, em van posar histèric- vam corregir-ho.Te'n demano disculpes.

Però, alhora, hi ha un intent de mantenir l'oralitat trencant la gramàtica i la sintaxi, que no l'ortografia.

Jordi Graupera

martachka ha dit...

Jordi, em sembla que tinc una de les primeres edicions. Està bé saber que ja s'ha corregit. :)

De fet, no cal que tu demanis disculpes! La responsabilitat final la té l'editorial, són ells els responsables d'encarregar una revisió del text.

He de dir que el llibre em va agradar molt, i per això he escrit aquest comentari.